Tickets

<< RESERVEER HIER JE TICKETS >>

Download het bestelformulier in PDF door te klikken op onderstaande afbeelding.

bestelformulier-2016-2017bestelformulier-2016-20172

<< RESERVEER HIER JE TICKETS >>

Tarieven

Elke voorstelling kent een basistarief.
Er geldt een korting van 1€ voor 60-plussers en andersvaliden en van 2€ voor -19-jarigen en studenten.

Groepskortingen

Er geldt een groepskorting van 15% voor groepen vanaf 15 personen.

Abonnementen

Je kan kiezen voor onderstaand vast abonnement ‘Keuze van De Kluize’. Maar je kan ook zelf een abonnement samenstellen met de voorstellingen bij dewelke de abonnementstarieven vermeld staan.

  1. klein abonnement: 2 euro korting per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon.
  2. groot abonnement: 3 euro korting per voorstelling bij minimum zes verschillende voorstellingen per persoon

De abonnementsformule is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Voor extra reservaties in de loop van het seizoen bovenop je abonnement, blijf je van het gekozen abonnementstarief genieten.

 ‘De keuze van De Kluize’

Het team van De Kluize maakte voor jou een eigengereide keuze van zes voorstellingen uit het eigen aanbod. Voor een ‘Kluizevriendenprijs’ van 70 euro serveren wij je een mooie selectie uit ons aanbod en doen wij er nog één gratis aperitiefconcert naar keuze bij.

De keuze van De Kluize levert je dus een korting van maar liefst 36 euro op en mooie, vaste zitplaatsen bij elk van de voorstellingen. Een niet onaardig voordeel in barre tijden en … een verrassende en gevarieerde culturele verrijking verzekerd!

OLGA

OLGA is hét Kluize keurmerk voor voorstellingen voor een jong publiek.

Voorstellingen met het OLGA-label werden geselecteerd door een redactie van kritische Oosterzeelse jongeren tussen 16 en 23. Ze zijn lid van de jongerengroep die in opdracht van De Kluize voorstellingen gaat bekijken, ze kritisch nabespreekt en suggereert voor het Kluize programma.

Onze jongerenprospecteurs hebben een gezond kritische kijk op de dingen en een sterke affiniteit met kunst en cultuur. Ze schotelen hun leeftijdsgenoten een gewogen en goed bevonden selectie van voorstellingen voor en hopen zo de motor tot meer cultuurparticipatie van jongeren aan te zwengelen.

De OLGA voorstellingen – dit seizoen zijn het er twee – zijn het directe resultaat van hun betrokkenheid. Jongeren tot 25 genieten voor de OLGA-voorstellingen van het speciale OLGA-tarief.

Wil je meer informatie over OLGA, sluit je graag aan, dan kan je contact opnemen met programmator Els Van Nieuwenhove (09 363 83 30 of els.vannieuwenhove@oosterzele.be).

Reservaties

Je kan tickets en abonnementen reserveren:
–    bij de cultuurdienst, eerste verdieping GC De Kluize, Sportstraat 3

Openingsuren: alle dagen van 8.30 uur tot 12 uur, van 13.30 uur tot 16 uur en op maandagavond van 18 uur tot 20 uur (gesloten op vrijdagnamiddag)

–    online via www.gcdekluize.be
–    telefonisch via 09 363 83 30
–    via e-mail naar reservaties@oosterzele.be

 Betalen

  • na online reservatie via gcdekluize.be: volgens de door jou gekozen betaalmethode
  • na telefonische reservatie: binnen de 5 dagen cash betaling in GC De Kluize
  • na reservatie via e-mail: binnen de 5 dagen na reservatie via overschrijving (volgens de betaalinstructies die je via mail zal ontvangen)
  • bij de cultuurdienst: cash (er is geen bancontact beschikbaar)

Ruilen van tickets

Tickets en abonnementen worden niet geruild noch terugbetaald.

Avondkassa

Een uur voor aanvang van de voorstelling opent de avondkassa. Indien er nog tickets beschikbaar zijn voor de geplande voorstelling, kan je deze hier aankopen.

Laatkomers

De voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden enkel toegelaten wanneer het mogelijk is. Toegang wordt echter niet gegarandeerd. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald.

Rolstoelgebruikers

GC De Kluize is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden, dan kunnen we je een gepaste plaats toewijzen in de zaal.

Vestiaire

Omwille van brandveiligheid zijn jassen, paraplu’s en losse tassen niet toegelaten in de zalen. Het gebruik van de vestiaire is om veiligheidsredenen verplicht en gratis.

Foyer & cultuurcafé

Na de voorstelling (en/of tijdens de pauze) kan je in de foyer/ het praatcafe terecht voor een gezellige babbel en een drankje.

Cadeaucheques ‘De Kluize

Iemand verrassen met een origineel geschenkje? Bij de cultuurdienst kan je terecht voor cadeaubonnen met een waarde naar keuze. Deze zijn een jaar geldig en kunnen ingeruild worden voor een voorstelling of film naar keuze. Er wordt niet teruggegeven op een geschenkbon.

Bereikbaarheid

GC De Kluize vind je centraal in onze gemeente, op de verbindingsweg (Windekekouter) tussen de deelgemeenten Oosterzele en Scheldewindeke. Het nieuwe gemeenschapscentrum ligt op de site De Kluize, op een steenworp van sporthal De Kluize en de Finse piste.

Er is een ruime parking naast het centrum en er is een parkeerstrook in nabijgelegen straat Hettingen (op wandelafstand). Iets verderop, maar nog steeds op wandelafstand is er ook parkeergelegenheid op de markt van Scheldewindeke (Marktplein) en nog iets verder is er de ruime stationsparking (Stationsstraat).

Met de fiets naar De Kluize?

Verplaats je met de fiets naar De Kluize en verzamel vouchers ter waarde van 1 euro.
Deze vouchers kan je gebruiken in het cultuurcafé of als korting voor voorstellingen in De Kluize.

Huur De Kluize

De Kluize biedt het verenigingsleven, maar ook particulieren, bedrijven en professionals een schare aan vrijetijds- en/of congresinfrastructuur aan in alle maten en gewichten.
Het gemeenschapscentrum De Kluize (Scheldewindeke) huisvest een schouwburgzaal , foyer en ruime polyvalente zaal, het GC IJzeren Hekken (Landskouter) en GC De Ganck (Moortsele) een aantal kleinere polyvalente zalen en vergaderruimten. Vergaderen kan ook in het erfgoedhuis (Moortsele), de site Oude Gemeenteschool (Gijzenzele) en in Chalet De Kluize (Scheldewindeke). Trefcentrum Den Amb8 (Oosterzele) tenslotte is een ruime polyvalente zaal die zich uitstekend leent voor grotere evenementen zoals optredens en fuiven, maar ook voor repetities en bedrijfsmanifestaties bv.

Meer details over de zalen en de gebruiksvoorwaarden vind je terug op onze website www.gcdekluize.be. Of loop gewoon eens binnen in het gemeenschapscentrum, we begeleiden je dan met raad en daad naar de voor jouw activiteit meest geschikte locatie.