The only way is up

Boris Van Severen & Jonas Vermeulen | CAMPO

The only way is up

zaterdag, 9 maart, 2019 - 20:00
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Met
Boris Van Severen, Jonas Vermeulen
coaching Pieter-Jan De Wyngaert
artwork Sarah Yu Zeebroek
Tickets/prijzen

€ 12,00 klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 abo XL

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, andersval.
€ 10,00 OLGA (-25)

“Better a ‘Has Been’ than a ‘Never Was’.”
(Tony in The Up Series, BBC)

Boris Van Severen en Jonas Vermeulen overtuigden eerst TAZ, daarna Edinburgh Fringe Festival en daarop de rest van de wereld met hun debuut The Great Downhill Journey of Little Tommy. Een voorstelling als een concert dat hard rockend de zaal op z’n grondvesten deed daveren.
In hun nieuwe voorstelling The only way is UP laten Boris en Jonas vier hoofdpersonages aan het woord op verschillende sleutelmomenten in hun leven: als kind, puber, jongvolwassene, dertiger, veertiger en vijftiger. Ze leiden geen bijster spectaculaire levens, maar doen doodgewone dingen, die niettemin grappig, spannend of ontroerend kunnen zijn. Hun inspiratie haalden ze o.m. bij The Up Series (BBC).
Hoezeer verandert je houding tegenover bepaalde thema’s naarmate je ouder wordt? In hoeverre is de manier waarop je in het leven staat al van jongs af aan bepaald? Is er een manier om ouder worden niet langer als een eliminatie van mogelijkheden te beschouwen, maar als iets om naar uit te kijken? Boris en Jonas zoeken het uit in een voorstelling over alledaagse dingen, in een surreëel universum dat alles wegheeft van een langgerekte lsd-trip.
De zelfgeschreven soundtrack wordt dit keer niet door een rockband gebracht, maar komt tot leven met twee dj booths die live muziek én (neon-) quotes tegen elkaar op samplen. Een elektro-opera, zo u wil.

ENGELSTALIGE VOORSTELLING

Binnenkort

muziektheaterHuman interesthumor/cabaretfamiliedans / circus 23/05/19 GRATIS GC De Kluize
muziek 11/07/19 GRATIS Oosterzele Feest
muziek 08/08/19 GRATIS @pastorietuin Moortsele
muziek 15/08/19 GRATIS @pastorietuin Moortsele