Dans

The Backyard

It’s Gonna Be Horse

2 oktober 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, EDC, andersval.
€ 12,00 klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 -26, abo XL

Beschikbaarheid
It’s Gonna Be Horse

‘It’s Gonna Be Horse’ is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren. Een voorstelling waarin alles kan en alles moet. Op de achtergond staat zoals gewoonlijk YouTube te spelen. Het stuk is geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling willen we deze manier van kijken aan het publiek aanbieden door een beeldenstroom te creëren via dans en video. Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen.

The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep enthousiaste dansers. De 12 dansers vormen een diverse groep met maar liefst zeven verschillende nationaliteiten die samen een krachtig geheel vormen. Ze creëerden een zelfvoorzienend platform waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep.

Coproductie: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

GRATIS DANSWORKSHOP op zaterdag 2 oktober van 12.30 uur tot 14 uur voor jongeren vanaf 13 jaar.

De dansers leren jou een deeltje van de choreografie van de voorstelling aan. Inschrijven: via reservaties@oosterzele.be, 09 363 83 30, of in GC De Kluize (1ste verdieping), tijdens kantooruren en op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur.

Met

Met Machias Bosschaert, Pieter Desmet, Klára Esnerová, Júlia Godino Llorens, Aki Iwamoto, Hernan Mancebo Martinez, Alexa Moya Panksep, Pauline Van Nuffel, Bianca Zueneliand of Sarah Fifemeike
regie & Scenografie: Samuel Baidoo
kostuums: Machias Bosschaerts
productie: Pauline Van Nuffel en Samuel Baidoo
met de steun van: Fameus, Ccbe & Dansstudio Arlekino


https://www.youtube.com/watch?v=RDPp62bPQio

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

GC De Kluize icoon

GC De Kluize is gesloten van vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Toch een dringende vraag? Mail naar reservaties@oosterzele.be, we checken regelmatig onze mailbox.

 

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Hier kan je een cadeaubon bestellen.

 

Praatcafé De Kluize is gesloten vanaf donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Op zaterdag 8 januari 2022 is het café uitzonderlijk open van 14 uur tot 23 uur. Vanaf donderdag 13 januari 2022 terug open volgens de gewone openingsuren.

 

Een fijn eindejaar en graag tot in 2022!
Het Kluizeteam