Dans

The Backyard

It’s Gonna Be Horse

2 oktober 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022

Deze voorstelling is verplaatst van 21/11/2020 naar 2/10/2021 ingevolge de coronamaatregelen.
Reserveerde je tickets voor deze voorstelling? Voorlopig hoef je zelf niets te ondernemen. Meer info vind je op https://gcdekluize.be/wijzigingen/.

Ticketprijzen

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, EDC, andersval.
€ 12,00 klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 -26, abo XL

It’s Gonna Be Horse

‘It’s Gonna Be Horse’ is een fysieke en visuele dansvoorstelling voor en door jongeren. Een voorstelling waarin alles kan en alles moet. Op de achtergond staat zoals gewoonlijk YouTube te spelen. Het stuk is geïnspireerd op de flitsende stroom van informatie waar we tegenwoordig voortdurend aan worden blootgesteld. In de voorstelling willen we deze manier van kijken aan het publiek aanbieden door een beeldenstroom te creëren via dans en video. Daarnaast probeert de voorstelling andere manieren van kijken uit te lokken of aan te sporen.

The Backyard is een nieuw collectief dat bestaat uit een groep enthousiaste dansers. De 12 dansers vormen een diverse groep met maar liefst zeven verschillende nationaliteiten die samen een krachtig geheel vormen. Ze creëerden een zelfvoorzienend platform waar ze samen rond dans en beweging kunnen werken en elkaar ondersteunen als artiesten door het delen van kennis en het aanwenden van individuele talenten in functie van de groep.

Coproductie: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Met

Met dansworkshop (13+) om 11 uur, gratis deelname, inschrijven verplicht via 09 363 83 30 of reservaties@oosterzele.be.

Met Machias Bosschaert, Pieter Desmet, Klára Esnerová, Júlia Godino Llorens, Aki Iwamoto, Hernan Mancebo Martinez, Alexa Moya Panksep, Pauline Van Nuffel, Bianca Zueneliand of Sarah Fifemeike
regie & Scenografie: Samuel Baidoo
kostuums: Machias Bosschaerts
productie: Pauline Van Nuffel en Samuel Baidoo
met de steun van: Fameus, Ccbe & Dansstudio Arlekino


https://vimeo.com/322788972