Circus/Familie/Humor

Duo Berlingo

No Way Back

27 augustus 2021, 19:30
Park Barak (Sportstraat)
Zomerprogramma
Ticketprijzen

€ 7,50 standaard

Beschikbaarheid
Reserveer hier je tickets vanaf maandag 14 juni.
No Way Back

Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun eerste voorstelling “No Way Back” bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Terwijl ze elkaar afwisselend inspireren en irriteren toont Duo Berlingo op subtiele en komische wijze la condition humaine in al zijn lichtheid.
‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen.
Deze voorstellingen speelde al een aantal seizoenen op binnen-en buitenlandse festivals. Nu is dit super duo klaar om de zalen te veroveren.
Een komische circusvoorstelling over speelsheid, kameraadschap, tweespalt en ook een beetje over het leven.

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Alle activiteiten van De Zomer van De Kluize vinden plaats conform en onder voorbehoud van de vigerende veiligheidsmaatregelen m.b.t. openluchtactiviteiten. Mogelijke wijzigingen en instructies worden meegedeeld aan tickethouders of geafficheerd op de sites.


https://vimeo.com/215417701