Circus/Theater op locatie

Circus Ronaldo

Sono Io

16 april 2022, 20:00
Circustent, Egmontpark, Zottegem
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

€ 18,00 standaard
€ 16,00 -26

Beschikbaarheid
Sono Io

Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoon, samen op scène. Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis.

In ‘Sono io?’ doen vader en zoon een poging tot een (her-)ontmoeting. Met hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen.
De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren. Maar dat publiek is al zo lang afwezig.
De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde, en de wereld daarbuiten.

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?') is een zoektocht naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Coproductie: CC De Fabriek Sint-Lievens-Houtem, Cultuurhuis Merelbeke en CC Zoetegem Zottegem


https://www.youtube.com/watch?v=cRsVEoVk-Ko

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

GC De Kluize icoon

GC De Kluize is gesloten van vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Toch een dringende vraag? Mail naar reservaties@oosterzele.be, we checken regelmatig onze mailbox.

 

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Hier kan je een cadeaubon bestellen.

 

Praatcafé De Kluize is gesloten vanaf donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Op zaterdag 8 januari 2022 is het café uitzonderlijk open van 14 uur tot 23 uur. Vanaf donderdag 13 januari 2022 terug open volgens de gewone openingsuren.

 

Een fijn eindejaar en graag tot in 2022!
Het Kluizeteam