Familiefilm

Herfstfilm

De Kleine Prins

3 november 2021, 14:30
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

€ 5,00 standaard

Beschikbaarheid
De Kleine Prins

Voor het eerst wordt de magie van Antoine de Saint-Exupéry’s poëtische jeugdboek vertaald naar animatie op het grote scherm. Het leven van een 9-jarig meisje staat volledig in het teken van volwassen worden. Haar moeder heeft elke stap berekend, elke levensfase ingeschat en alle tijd besteed. Maar dan leert het meisje haar buurman, een oude piloot, kennen. Hij vertelt indrukwekkende verhalen over zijn reizen en vooral over zijn ontmoeting met een kleine prins jaren geleden.
De animatiefilm combineert nieuwe CGI-techniek met klassieke stopmotion om de twee verschillende verhaallijnen te benadrukken. ‘The Little Prince' ging in première op het festival van Cannes.

Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Coproductie: dienst Sport en Jeugd

Met

regie: Mark Osborne
scenario: Irena Brignull en Mark Osborne

Vlaams gesproken versie met stemmen van Charlotte Vandermeersch en Jan Decleir.


https://www.youtube.com/watch?v=E4nRL_ZVr6s

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

GC De Kluize icoon

GC De Kluize is gesloten van vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Toch een dringende vraag? Mail naar reservaties@oosterzele.be, we checken regelmatig onze mailbox.

 

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Hier kan je een cadeaubon bestellen.

 

Praatcafé De Kluize is gesloten vanaf donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Op zaterdag 8 januari 2022 is het café uitzonderlijk open van 14 uur tot 23 uur. Vanaf donderdag 13 januari 2022 terug open volgens de gewone openingsuren.

 

Een fijn eindejaar en graag tot in 2022!
Het Kluizeteam