Cabaret

Barbara Sarafian

FokkoF

10 maart 2022, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022

Deze voorstelling is verplaatst van 10/03/2021 naar 10/03/2022 ingevolge de coronamaatregelen.

Reserveerde je tickets voor deze voorstelling? Voorlopig hoef je zelf niets te ondernemen. Meer info vind je op https://gcdekluize.be/wijzigingen/.

Ticketprijzen

€ 20,00 standaard
€ 19,00 60+, EDC, andersval
€ 18,00 -26, klein abo
€ 17,00 groot abo
€ 16,00 abo XL

FokkoF

Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in ‘FoKKoF’ over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond en vanuit die positie kijkt ze verwonderd naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat.

‘FoKKoF’ is haar keuze, haar plicht. Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en begeleid door muzikant Lewis zelfverzonnen fado’s zingen. Dat maakt ons samen stil, dat weet ze, daarom staat ze er …

Barbara Sarafian voorstellen is eigenlijk overbodig. Met meer dan 25 films (‘Aanrijding in Moscou’, ‘Rundskop’, ‘Zot van A’) en ontelbare televisiereeksen (‘In Vlaamse velden’, ‘Beau séjour’, ‘Baptiste’) heeft iedereen haar al aan het werk gezien. Barbara laat niemand onverschillig, ze heeft een zachte kant, maar vaak ook een zeer uitgesproken mening.Maar altijd met veel humor … Twintig jaar geleden toerde Barbara Vlaanderen rond met haar monoloog ‘Frontaal’ als het personage Sonja Duplex (Studio Brussel, De Lieve Lust) met tekst van Erwin Mortier. Ook speelde ze in voorstellingen van de KOE en SKaGeN. Nu staat Barbara voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog. Onberoerd zal ze niemand laten.

Met

muziek: Lewis
regie: Barbara Sarafian & Mathijs F. Scheepers
productie: Poolster