Infrastructuur

AGB De Kluize biedt het verenigingsleven, maar ook particulieren, bedrijven en professionals een schare aan vrije tijds- en/of congresinfrastructuur aan in alle maten en gewichten.
Het gemeenschapscentrum De Kluize (Scheldewindeke) huisvest een schouwburgzaal, foyer en ruime polyvalente zaal, het GC IJzeren Hekken (Landskouter) en GC De Ganck (Moortsele) een aantal kleiner bemeten polyvalente zalen en vergaderruimten. Vergaderen kan ook in het Erfgoedhuis (Moortsele), de site Oude Gemeenteschool (Gijzenzele) en in Chalet De Kluize (Scheldewindeke). Trefcentrum den Amb8 (Oosterzele) ten slotte is een ruime polyvalente zaal die zich uitstekend leent voor grotere evenementen zoals optredens en fuiven.

Meer details over de zalen en de gebruiksvoorwaarden vind je in het gebruiksreglement vrije tijdsinfrastructuur. Reserveren kan via het reservatieformulier. Voordat je definitief reserveert, kan je de beschikbaarheid en de huurvoorwaarden telefonisch of via e-mail verifiëren bij dienst Cultuur.
Houd er rekening mee dat je in bepaalde gevallen toestemming nodig hebt voor de organisatie van een activiteit (o.a. bij inname van de openbare weg en bij de organisatie van fuiven). Die toestemming kan je aanvragen met het meldformulier evenementen.