Sabien Tiels - Licht

Luc Standaert

Sabien Tiels - Licht

vrijdag, 26 april, 2019 - 20:00
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Tickets/prijzen

Standaardtarief: 17 euro

De ticketverkoop start op donderdag 7 februari 2019 om 9 uur.

Gevestigde waarde Sabien Tiels is een uitstekende vrouwelijke Nederlandstalige singer-songwriter die kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek vertolkt. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en poëtisch tekstmateriaal beroeren de harten van vele luisteraars in het theater, op de festivalpodia, op radio en televisie.
Sinds einde 2017 heeft ze een management uit Oosterzele en dus stelt ze haar nieuwe (achtste) full-album “Licht” in avant-première voor in GC De Kluize in Oosterzele (Scheldewindeke).
Ze brengt op vrijdag 26 april een selectie van nieuwe songs uit haar nieuwe album (o.a de hit “Jij kent me beter dan ik” waarmee ze vorige zomer 16 weken in de Vlaamse Ultratop stond en haar nieuwe single “Dans” - die verschijnt op 26 april), de bekende hits uit voorgaande albums (Trein, Hou je morgen nog van mij, Moeder van mijn moeder, Is het dit nu?, Tante Emma, ....) én enkele zorgvuldig geselecteerde kleinkunstpareltjes . Dat wordt dus genieten van de eerste tot de laatste noot met deze prachtige voorstelling in onze eigen taal.