Concert

Wulfmann

Wulfmann

29 april 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nog geen nieuwe datum bekend

Ingevolge de maatregelen aangekondigd door het overlegcomité van 5 maart 2021, zal een nieuwe datum worden gezocht voor deze voorstelling.
Reserveerde je tickets voor deze voorstelling? Voorlopig hoef je zelf niets te ondernemen. Meer info vind je op https://gcdekluize.be/wijzigingen/.

Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 -26, klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

Wulfmann

Wim De Wulf was in zijn gevulde loopbaan acteur, schrijver, regisseur en muzikant. Hij speelde in tientallen Vlaamse theatergezelschappen en was tevens bekend als artistiek leider van figurentheater Ultima Thule. Onder zijn grootste successen horen ondermeer de ‘Gomaar trilogie’, ‘Door de bomen het bos’ en ‘Loop’. Als regisseur van Kommil Foo zorgde hij mee voor de doorbraak van het cabaretduo. Naast zijn theateractiviteiten bouwde Wim zelf ook aan een muzikaal oeuvre, dat resulteerde in niet minder dan vier albums: ‘Maten en gewichten’, ‘Of niet alleen’, ‘Grensgeval/Cas limite’ en ‘Wulfmann’. ‘Wulfmann’ werd zijn laatste creatie. Door ziekte overleed hij op 29 juli 2016. Hij was net 60 geworden. Het repertoire van Wim De Wulf is muzikaal zo gevarieerd en tekstueel zo diepgaand, dat het verdient opnieuw voor het brede publiek opgevoerd te worden. Een groep van diverse muzikanten en zangers maakte een selectie van zijn meest succesvolle nummers.

Met

zang en gitaar: Bruno Deneckere, Wigbert
zang: Joeri Cnaepelinckx, Pato Van Hecke
piano en hammond: Niels Verheest of Yves Meersschaert
viool, mandoline en lapsteel: Geert Waegeman
bas en zang: Jean Van Lint
saxofoon: John Snauwaert
trompet: Jan D'Haene
drums: Tom De Wulf
geluid: Jonas De Wulf