Benefietvoorstelling 'Levend en Vers' door Wouter Deprez ten voordele van lokale bosuitbreiding

Natuurpunt en BOS+

Benefietvoorstelling 'Levend en Vers' door Wouter Deprez ten voordele van lokale bosuitbreiding

dinsdag, 23 april, 2019 - 20:00
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Tickets/prijzen

Tickets kosten 25 euro.
De ticketverkoop start op maandag 14 januari 2019.
Tickets bestellen kan vanaf dan via deze ticketlink, via e-mail (reservaties@oosterzele.be), telefonisch (09 363 83 30) of in GC De Kluize (1ste verdieping), alle dagen open tussen 8.30 uur en 12 uur en tussen 13.30 uur en 16 uur, open op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur, gesloten op vrijdagnamiddag.

Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Wat doe ik het allerliefste? Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen. Met de goesting van het begin en de ervaring van de oude rot. Ik wou losse stukken maken, maar ze groeien toch weer aan mekaar, tot een verhaal. Ik kan niet wachten om u van alles te vertellen!

Pers: “Een mijlpaal in de geschiedenis van het Vlaamse theater” (De Standaard) - “Levend & Vers is de beste voorstelling die Wouter Deprez al gemaakt heeft.” (Het Nieuwsblad) - “Wat laat Levend & Vers zich graag zien.” (Focus Knack)

De opbrengst van deze benefietvoorstelling gaat integraal naar bosuitbreiding in Oosterzele, Merelbeke en Melle. Natuurpunt en BOS+ hebben immers ambitie en de plannen zijn heel concreet. We willen onder andere de Makegemse bossen en het Aelmoeseneiebos uitbreiden en verbinden tot een regionaal natuurpark waar natuur, landschap en landbouw hand in hand gaan. Bijkomende natuur realiseren kost echter handen vol geld. We zijn daarom zeer gelukkig met de steun van Wouter Deprez.

Wie ons project graag wil steunen, maar niet naar de voorstelling kan komen, kan daarvoor terecht op www.natuurpuntoosterzele.be en www.bosplus.be.