Zijn er nog vragen?

Piv Huvluv

Zijn er nog vragen?

vrijdag, 15 november, 2019 - 20:00
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Met
Piv Huvluv
Tickets/prijzen

€ 14,00 standaard
€ 13,00 60+, andersval.
€ 12,00 -26, klein abo
€ 11,00 groot abo
€ 10,00 abo XL

Het grote en brede publiek kent Piv als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In zijn 6de avondvullende show ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt ze voor eens en voor altijd op geheel eigen wijze. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.
De Standaard en Het Nieuwsblad gaven de show 4 sterren en waren het roerend eens: “een gevarieerde, verrassende en vooral onweerstaanbaar grappige show".
Collega-comedian Wouter Deprez zag de show en posfe spontaan een bericht op zijn Facebookpagina: “Het is een zeer grappige show met Piv in al zijn naturelle geestigheid. Omdat ik u evenveel plezier toewens als ikzelf had: ga maar eens kijken!”

coproductie Femma


Binnenkort

18/09/20 WaRaMis
Het Scheldeoffensief
De Wereld van Bobbejaan
Spinoza. Niets menselijks is mij vreemd.
Glorieuze bevrijding