The Eternal Perhaps

Steven De Bruyn solo

The Eternal Perhaps

woensdag, 19 februari, 2020 - 20:00
theaterzaal De Kluize
Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Met
Steven De Bruyn
Tickets/prijzen

€ 12,00 standaard
€ 11,00 60+, andersval.
€ 10,00 -26, klein abo
€ 9,00 groot abo
€ 8,00 abo XL

Het moment is gekomen!
Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo.
Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakte hij van het “noeneke” zowaar een sexy instrument. 

Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als werkelijk alleen met zijn instrument muziek maken en performen.
Steven De bruyn solo staat voor een intieme setting waar de mondharmonica, die doorheen de jaren een verlengstuk van Steven’s diepste wezen werd, het grootste deel van het verhaal vertelt.
Live wordt hij begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.
Steven heeft met El Fish enkele ZAMU-awards in de wacht gesleept en werd in 2004 uitgeroepen tot beste muzikant. In 2011 werd hij in dezelfde categorie genomineerd voor een MIA.
Er is ook een heus alfabet aan samenwerkingen: van Zap Mama tot Raymond van het Groenewoud, van Eugene Chadbourne tot het Brussels Philharmonic.


Coproductie GC 't Groenendal

Binnenkort

18/09/20 WaRaMis
Het Scheldeoffensief
De Wereld van Bobbejaan
Spinoza. Niets menselijks is mij vreemd.
Glorieuze bevrijding