Te gast

Adam en Eva

Langspeelfilm geregisseerd door Nicolaas Rahoens

30 oktober 2021, 19:30, 31 oktober 2021, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Ticketprijzen

€ 10,00 standaard
Reserveer hier je tickets

Langspeelfilm geregisseerd door Nicolaas Rahoens

De cirkel is rond: in Oosterzele was er de première en zal er ook de allerlaatste voorstelling te zien zijn! Mensen die hem al hebben gezien en nog eens willen zien, betalen slechts 5 euro.
Je mag dit gerust aangeven aan de kassa!
Tot dan!
AE-TEAM

Adam & Eva, een professionele film ingeblikt voor en door de inwoners van de Vlaamse Ardennen.

Een charmante volksfilm, geregisseerd door Nicolaas Rahoens (uit Oosterzele), waarvan drama, romantiek, sensualiteit en vooral veel humor de belangrijkste ingrediënten zijn. In deze familiefilm zullen tal van amateuracteurs gesteund worden door Bob De Moor, Peggy Schepens, Marijn Devalck en Robrecht Vanden Thoren.

Het verhaal gaat over een Gentse, aan lager wal geraakte professor ADAM (Bob De Moor), die tegen zijn zin, terechtkomt in de Vlaamse Ardennen. ADAM, die aanvankelijk geen voeling heeft met de streek, wordt stilaan verliefd op het heuvelachtige landschap alsook op een lokale schoonheid, EVA (Peggy Schepens). Hij bouwt ook een mooie vriendschap op met de doodzieke kasteelheer Michel (Marijn Devalck). ADAM heeft zijn leven terug op het goede spoor maar dan gebeurt het noodlot waardoor hij terug dreigt af te glijden naar zijn dakloze bestaan…

https://www.adamenevadefilm.be/


https://www.youtube.com/watch?v=ztgfFYnKH-A

GC De Kluize icoon

GC De Kluize is gesloten van vrijdagmiddag 24 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. We zijn telefonisch niet bereikbaar. Toch een dringende vraag? Mail naar reservaties@oosterzele.be, we checken regelmatig onze mailbox.

 

Nog op zoek naar een eindejaarsgeschenk? Hier kan je een cadeaubon bestellen.

 

Praatcafé De Kluize is gesloten vanaf donderdag 23 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022. Op zaterdag 8 januari 2022 is het café uitzonderlijk open van 14 uur tot 23 uur. Vanaf donderdag 13 januari 2022 terug open volgens de gewone openingsuren.

 

Een fijn eindejaar en graag tot in 2022!
Het Kluizeteam