Muziektheater/OLGA

Infomoment Jongerencollectief OLGA

Meet and greet de OLGA’s

29 september 2021, 18:30
foyer De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

Gratis inkom!
Inschrijven via olga.oosterzele@gmail.com!

Meet and greet de OLGA’s

Ben je tussen 15 en 25 jaar oud en hou je van theater en dans? Leun je graag achterover om je te laten overweldigen door een boeiend, hilarisch, mysterieus en/of absurd theaterstuk? Of verlies je je liever in een intieme, dan weer pompend stomende dansvoorstelling? Of wil je één van beide gewoon eens uitproberen?

Dan hebben we -dat is #OLGA (*)- jou nodig!
OLGA zoekt enthousiaste, kritische en gemotiveerde theater- en dansliefhebbers en 'prospects' om voorstellingen te gaan bekijken en te beoordelen (alle kosten worden vergoed). Samen kijken we welke voorstellingen een #OLGA-label verdienen.

Borrelt er al wat gezonde goesting?
Op woensdag 29 september, voorafgaand aan de voorstelling 'Don Juan', een korte infosessie in GC De Kluize te Oosterzele. Aansluitend kan je dus de OLGA-voorstelling 'Don Juan' bijwonen, Meer info over deze muziektheatervoorstelling vind je op gcdekluize.be/olga. Heb je nog vragen? Stuur een berichtje op onze Instagram-pagina @Olga.oosterzele of stuur een mailtje naar olga.oosterzele@gmail.com. Tot dan!! xoxo de OLGA's

(*) #OLGA is een jongerencollectief dat opereert met steun van GC De Kluize. De leden (15-25j) onderwerpen verschillende theater- en dansvoorstellingen aan de 'approved for youngster' lakmoesproef. Elk seizoen worden op basis van die weging een aantal #OLGA voorstellingen geprogrammeerd in GC De Kluize. Jongeren tot 25 jaar kunnen die bijwonen aan voordeeltarief (10 EURO).

Lees hier meer over de voorstelling Don Juan

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!