Theater/Theater op locatie/Workshop

LARF!

Theaterdriedaagse voor jongeren (12 tot 14 jaar)

28 februari 2022, 10:00, 1 maart 2022, 10:00, 2 maart 2022, 10:00
Cultuurhuis Merelbeke, Driekoningenplein 15, Merelbeke
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

50 euro voor drie dagen, telkens van 10 uur tot 16 uur, tijdens de krokusvakantie. Reserveren kan telefonisch (09 363 83 30) en via e-mail (reservaties@oosterzele.be).

Theaterdriedaagse voor jongeren (12 tot 14 jaar)

Theater maken is niet alleen voor grote mensen met lange jassen en een serieuze blik. Het is voor iedereen met goesting om de wereld en zichzelf te ontdekken.
Onder begeleiding van een theatermaker van Larf! krijg je de kans om je fantasie te verkennen. Je kruipt in de huid van een personage en gaat aan de slag met tekst en decor. Tijdens een driedaagse in de krokusvakantie 2022 schrijf, bricoleer, onderzoek en speel je tot de vonken ervan af vliegen.
Iedereen krijgt de kans om zijn stem te vinden, hoe luid of stil die ook is. Eindigen doen we met een klein toonmoment.
Wie zin heeft, stapt in de zomer mee in een uitgebreider traject en speelt mee in een heuse voorstellingsreeks in cultuurhuizen in de regio.
Larf! heeft de voorbije jaren een sterke atelierwerking uitgebouwd en maakt van het CC een tijdelijke theaterwerkplaats. Larf! gaat samen met de jongeren op zoek naar wat theater maken kan zijn, verscherpt de geest en laat de jonge spelers met een kritische blik naar de wereld kijken. Zij maken een eigen vertaling van hoe ze de wereld zien.

Deze driedaagse kadert in een regionale samenwerking tussen GC De Kluize (Oosterzele), Cultuurhuis Merelbeke, CC Nova (Wetteren), CC Het Leietheater (Deinze), CC De Fabriek (Sint-Lievens-Houtem) en CC Zoetegem (Zottegem).

Met

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!