Theater

hetpaleis / Simon De Vos

Wat is de Wat

27 februari 2021, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nog geen nieuwe datum bekend

Deze voorstelling is geannuleerd; een nieuwe datum wordt later aangekondigd.
Reserveerde je tickets voor deze voorstelling? Voorlopig hoef je zelf niets te ondernemen. Meer info vind je op https://gcdekluize.be/wijzigingen/.

Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval
€ 14,00 klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

"Een monoloog die gedragen door een heldere dramaturgische keuze voor soberheid en concentratie, resoluut inzet op het verhaal en de boodschap.” Etcetera

‘Wat is de Wat’ is het onwaarschijnlijke verhaal van Valentino Achak Deng, een jonge Soedanees die van de ene op de andere dag zijn thuisland moet ontvluchten. Een burgeroorlog breekt uit en Valentino begint samen met honderden andere ‘lost boys’ aan een eindeloze tocht van 1500 km, op zoek naar een veilig onderkomen. De weg is bezaaid met landmijnen, hongerige leeuwen, vijandige milities en de jongen wordt van de ene onwerkelijke situatie in de andere gekatapulteerd.

Dave Eggers schreef met ‘What is the What’ de ontroerende biografie van Valentino neer. Simon De Vos zet dit literaire meesterwerk op de planken. Mauro Pawlowski maakt live muziek. Gorges Ocloo beklijft als Achak Deng, telkens opnieuw grijpt hij een volle zaal jongeren naar de keel.

Coproductie: Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking


https://vimeo.com/321969229