Tickets/abo’s

Hoe reserveren?

Reserveren kan via deze website, reservaties@oosterzele.be of 09/3638330. Je kan ook terecht in GC De Kluize; onze openingsuren vind je op de praktisch pagina.

Omdat het onzekere tijden zijn en we nog in het ongewisse tasten over de toekomst, beslisten we om de manier van reserveren bij te schaven. Je kan je abonnement en losse tickets reserveren bij De Kluize, zonder dat meteen te moeten betalen. Je reserveert dus je tickets en de betaalopdracht wordt een tweetal weken voor datum van de voorstelling waarvoor je tickets reserveerde uitgestuurd. Zo besparen we ons publiek en onszelf veel administratieve rompslomp bij mogelijke wijzigingen. We rekenen weliswaar op een ernstige reservatie ethiek, maar dat is een weloverwogen risico dat we er graag bijnemen.

Abonnementen & losse tickets

Losse tickets

Tarieven

Elke voorstelling kent een basistarief.
Er geldt een korting van €1,00 voor 60-plussers en andersvaliden, en van €2,00 voor -26-jarigen.

Groepskortingen

Er geldt een groepskorting van 15% voor groepen vanaf 15 personen.

Reservaties & bestellingen

Je kan tickets en abonnementen reserveren/bestellen:

  • bij de cultuurdienst, eerste verdieping GC De Kluize, Sportstraat 3. Openingsuren: alle dagen van 8.30 uur tot 12 uur, van 13.30 uur tot 16 uur en op maandagavond van 18 uur tot 20 uur (gesloten op vrijdagnamiddag)
  • online: via de reservatie-/bestelknoppen op de individuele pagina's van de voorstellingen
  • met het afdrukbaar bestelformulier voor abonnementen
  • telefonisch via 09 363 83 30
  • via e-mail naar reservaties@oosterzele.be

Abonnementen

Je kan zelf een abonnement naar keuze samenstellen met de voorstellingen bij dewelke de abonnementstarieven vermeld staan.
Familie(film)- en aperitiefvoorstellingen kunnen geen deel uitmaken van een abonnement. Ook voorstellingen die in regionale samenwerking georganiseerd worden, kennen geen abonnementstarieven.

Klein abonnement

2,00 euro korting per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon.

Groot abonnement

3,00 euro korting per voorstelling bij minimum zes verschillende voorstellingen per persoon.

XL abonnement

4,00 euro korting per voorstelling bij minimum acht verschillende voorstellingen per persoon.

De abonnementsformule is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Voor extra reservaties in de loop van het seizoen bovenop je abonnement, blijf je van het gekozen abonnementstarief genieten. Aan de hand van de unieke code die je ontving bij de bestelling van je abonnement krijg je via het online ticketsysteem toegang tot de voordeeltarieven.

Praktisch

Avondkassa

Een uur voor aanvang van de voorstelling opent de avondkassa. Indien er nog tickets beschikbaar zijn voor de geplande voorstelling, kan je deze hier aankopen. Er is geen Bancontact beschikbaar. Betalen is wel mogelijk via de Payconiq app.

Laatkomers

De voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden enkel toegelaten wanneer het mogelijk is. Toegang wordt echter niet gegarandeerd. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald.

Rolstoelgebruikers

GC De Kluize is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gelieve dit bij de reservatie te vermelden, dan kunnen we je een gepaste plaats toewijzen in de zaal.

Vestiare

Omwille van brandveiligheid zijn jassen, paraplu's en losse tassen niet toegelaten in de zalen. Het gebruik van de vestiaire is om veiligheidsredenen verplicht en gratis.

Geschenkideeën

Cadeaucheques De Kluize

Cadeautjestijd! Bestel je cadeaubon voor een bedrag naar keuze.
Ze zijn ten allen tijde verkrijgbaar, één jaar geldig en kunnen ingeruild worden voor een voorstelling naar keuze. Je kan ze hier gemakkelijk online bestellen.
Wil je er een feestelijk envelopje en een programmabrochure bij, dan kom je best even langs. De cultuurdienst vind je op de eerste verdieping van GC De Kluize. We zijn open van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12 uur, van maandag tot donderdag ook van 13.30 uur tot 16 uur, en op maandagavond tussen 18 uur en 20 uur. Betalen kan cash of via de bancontact/payconiq app.

Verjaardag vieren in De Kluize?

Zoon- of dochterlief is jarig en je zoekt een fijne plek om dit te vieren met klasgenootjes, neefjes, nichtjes, ...? Dat kan in GC De Kluize.

Aansluitend op een familievoorstelling (theater of film) uit ons aanbod, stellen we het foyer ter beschikking. We voorzien in volgende feestelijke ingrediënten:

> een ticket voor de voorstelling
> een feestelijk en speels gedekte tafel
> een verjaardagskroon voor de jarige
> een drankje naar keuze
> pannenkoeken of cake
> muziek
> een assortiment kinderboekjes en strips uit onze bib
> een 'meet & greet' met de acteurs en/of muzikanten (theater)
> een kijkje op en achter het podium
> een verrassing voor elk kind

Tarieven:
film € 8,00/kind en € 10,00/volw.
theater € 8,00/kind en € 15,00/volw.

Meer info? reservaties@oosterzele.be - 09 363 83 30