Foto ©
Apero Klassiek / Muziek
Al Ayre Espanol
Celine Debacquer & Nils Gistelinck
zondag 22 mei 2022, 11:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

€ 10,00 standaard, 60+, andersval.
€ 6,00 -26

Beschikbaarheid

Start verkoop abonnementen vanaf 25 mei om 9 uur (enkel via mail naar reservaties@oosterzele.be, telefonisch via 09 363 83 30 of in GC De Kluize).

Start online verkoop van abonnementen en losse tickets vanaf 8 juni om 9 uur

Al Ayre Espanol

Laat u meevoeren naar een wereld van exotische klanken en waan u in een 17de eeuws zuiderse patio. De ritmes van de Jacaras, Canarios en Marionas begeleiden hierbij het klaterende water van een fonteintje…

Met

Nils Gistelinck (gitaar) & Celine Debacquer (zang)

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Al Ayre Espanol