2024-2025
Theater

Alleen verbeelding

Michael De Cock / KVS
  donderdag 27 februari 2025
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 -26, klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

Bestel je abonnement

Koop je tickets

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

Alleen verbeelding

Michael De Cock staat eindelijk weer op de scène.

Dertig jaar geleden zag Michael De Cock een poster van een jongetje met een fluit én een vraag naast die hem sindsdien achtervolgt. Kan kunst de wereld redden? En hoe dan? In zijn zoektocht naar een antwoord op die vraag neemt De Cock je mee op reis langs onverwachte paden en wegen.

Alleen Verbeelding is een hoogstpersoonlijke voorstelling die je finaal zal doen inzien dat we zonder verbeelding nauwelijks wat waard zijn.

Pers

Als iemand nog twijfelt aan de kracht van verhalen, ziedaar het overtuigende bewijs. - De Tijd

Wanneer MDC praat, wordt er in de Wetstraat geluisterd. - HUMO

Coproductie

Bibliotheek Oosterzele

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.