Foto © Mees Walter
Familie
Beetje bang voor niks
tg misschien / Eigen Kweek
woensdag 3 januari 2024, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 06,00 -26

Beschikbaarheid
Beetje bang voor niks

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

De tijd vliegt. Tijd heelt alle wonden. Tijd brengt raad.
Maar klopt dit wel? Kan tijd vliegen? En waar vliegt ‘ie dan naartoe? Kan tijd mijn wonden helen? Dus is tijd ook een dokter? Dat komt goed van pas. En als tijd op is? Kan die terug aangevuld worden of is het dan echt gedaan? Wat als je de tijd zou tegenkomen? Wat zou je dan vragen? Kind heeft ook veel vragen en geen enkele volwassene heeft antwoorden.
Wanneer Kind zich opsluit komt ‘ie Tijd tegen en de twee raken in gesprek. Het zal geen gemakkelijk gesprek worden, want het gaat over even. Maar als je de tijd neemt, dan kom je samen tot oplossingen. Of niet, want niet alles kan gefikst worden. In de voorstelling Beetje bang voor niks volg je de filosofische zoektocht van een kind naar de betekenis van tijd en wat die nog allemaal zou kunnen zijn.
Hoeveel tijd kunnen we samen verzamelen? Neem al je oma’s, opa’s, grootooms en oudtantes mee zodat we “heel veel tijd” in de zaal hebben zitten – tijd die al gepasseerd is en tijd die nogmoet komen.
Ceci n’est pas une jeugdvoorstelling, dit is een jeugd-familie-woon-school-werkvrije-zorg-oudedagvoorzieningsvoorstelling.

Coproductie
Route 42

Met

Marieke Anthoni & Aline Cornelissen (creatie en spel), Nina Kortekaas (muziek), Sam De Clercq (decorontwerp- en uitvoering), Flor Huybens (lichtontwerp), Jente De Graef (kostuum), Jente De Graef (kostuum, eindregie), Jellie Schippers (eindregie), Lukas Bulteel (dramaturgie), Karlien Torfs (spelcoach), Pauline Van Nuffel (zakelijke leiding en productie)
Met de steun van Eigen Kweek, RADAR, Arsenaal/Lazarus, Schippers&VanGucht

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Beetje bang voor niks