Foto © Bram De Baere
Cabaret / Gastvoorstelling
Davidsfonds en Landelijke Gilde Oosterzele organiseren: België scheef bekeken – het Coronacabaret
Karel Declercq
zaterdag 15 oktober 2022, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 15,00 standaard

Beschikbaarheid
Davidsfonds en Landelijke Gilde Oosterzele organiseren: België scheef bekeken – het Coronacabaret

‘Het Coronacabaret’ is een ludieke kijk op hoe we de lockdown zijn doorgekomen. Wie waren de hoofdrolspelers, wat waren de woorden van het jaar, waren er ook positieve gevolgen? De quarantaine, de mondmaskersaga… de crisis ontketende heel wat creativiteit.
Daarnaast gaat het over Poetin, de klimaatstrijd, de fusies, de hypes, het bv-wereldje… en wie weet wat er zich nog zal aandienen in de rest van het jaar… De voorstelling eindigt met een aanstekelijke corona-potpourri. Een vrolijk programma dat u zal helpen de Corona-blues weg te lachen.

De affiche van cartoonist Bram De Baere toont Karel Declercq als nar in dit bizarre Koninkrijk.
Hij legt de ziel van dit land bloot. Hij houdt van dit land en z’n leiders, maar tegelijk houdt hij hen ook een spiegel voor.

Spitse comedy over de actualiteit met gevatte jokes, treffende imitaties en muzikale parodieën. Een aanstekelijk lachspektakel.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Davidsfonds en Landelijke Gilde Oosterzele organiseren: België scheef bekeken – het Coronacabaret