Foto ©
BOENK! een vrije bewerking naar Caspar Vanderschoot
Productieklas SAMWD Zottegem
vrijdag 28 april 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 05,00 standaard

De online ticketverkoop is stopgezet.
Er zijn nog tickets beschikbaar aan de avondkassa.

BOENK! een vrije bewerking naar Caspar Vanderschoot

‘Heb je weer in de zon gekeken? Zeg nu zelf. Die zou toch veel hoger moeten staan? Kom dan gaan we samen. Jij je Karesuando, ik m’n tak. Gewoon, BOENK!, gedaan.”

Deze beklijvende voorstelling vol liefde, spanning en een vleugje humor zorgt gegarandeerd voor absurde wendingen. Wanneer wanhoop en weerzien nabij zijn, staat niets of niemand nog overeind.

BOENK! wordt gespeeld door Yani Bral, Lotte Cantaert, Sarah Defour, Simon D’Herde, Marthe Dhondt en Lauren Jacobs.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

BOENK! een vrije bewerking naar Caspar Vanderschoot