Foto © Hugo Lefèvre
Muziek
Brazilian Voyage
Nilson Matta, John Snauwaert en Lien De Greef (Lady Linn) (BRA/BE)
zaterdag 7 oktober 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 -26, klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

Beschikbaarheid
Brazilian Voyage

De gerenommeerde Braziliaanse contrabassist Nilson Matta is een belangrijke creatieve kracht in de evolutie en populariteit van de Braziliaanse jazzmuziek. In zijn lange carrière werkte hij onder meer samen met grootheden zoals Joe Henderson, Lee Konitz, Randie Brecker, Herbie Mann, João Gilberto en Hermeto Pascaol. Matta werd steeds gelauwerd om zijn minutieuze technische bekwaamheid als muzikant en zijn gedurfde creatieve ideeën als componist.
Tijdens deze tournee stelt hij zijn Brazilian Voyage voor. Een avontuurlijke muzikale reis die de geografische streken en ritmes van Brazilië exploreert. Als kers op de taart wordt Matta vergezeld door onze eigenste saxofonist John Snauwaert en door niemand minder dan Lady Linn.
Venha para uma noite muito especial!

Met

Nilson Matta [BR] (bas), John snauwaert (saxen), Lien De Greef [Lady Linn] (zang), Jeanfrançois Prins (gitaar), Chryster Aerts (percussie)

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Brazilian Voyage