Foto © Danny De Lobelle
Familie / Theater op locatie
Brut à l’air
Het Scheldeoffensief
vrijdag 1 september 2023, 20:00
Anthospark (bij OC Flora), Pastoor Clausplein, 9820 Merelbeke
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 11,00 60+, EDC, andersval.
€ 10,00 -26, klein abo
€ 09,00 groot abo
€ 08,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Brut à l’air

A l’air is wat we zien én verzinnen als we om ons heen kijken. In onze straat, onze buurt, zittend op het terras van een café of turend door een venster naar de buitenwereld. Zo wordt een alledaagse plek een podium waar bewoners, bezoekers en passanten samenkomen.
Tegen de oude stenen van een kerk verschijnen schaduwen en silhouetten van een reizend theater. De plek wordt een decor, de bomen een medespeler, de kerkklokken de soundscape.
Ga even zitten, kijk en droom.

De openluchtvoorstelling is het resultaat van een driejarig bovenlokaal project waarin meer dan twintig mensen met en zonder theaterervaring deelnamen aan maandelijkse theaterateliers.

Coproductie
Brut à l’Air is een inclusief theaterproject van Het Scheldeoffensief met de steun van Cultuurhuis Merelbeke, GC De Kluize Oosterzele, CC De Fabriek Sint-LievensHoutem, CC Zoetegem Zottegem en de Vlaamse Overheid.

Met

spelers uit Het Scheldeoffensief, Frank Dierens, Jitse Huysmans


https://www.youtube.com/watch?v=woi_JehkBRM

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Brut à l’air