Foto © cd voorstelling hartwin dhoore
Gastvoorstelling / Muziek
CD-voorstelling
Siger
zondag 13 november 2022, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

De online ticketverkoop is afgesloten.
Er zijn nog tickets beschikbaar aan de balie vanaf 19.30 uur.

€ 15,00 standaard
€ 12,00 jongeren van 12 tot 18 jaar
gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar

CD-voorstelling

De broers Ward & Hartwin Dhoore brengen op octaaf mandoline en diatonische accordeon een muzikale ode aan het prachtige ‘Rodeland’; de landelijke regio in Oost-Vlaanderen waar ze zijn opgegroeid.

Na meer dan vijftien jaar samen muziek maken als broers in verschillende bezettingen en optredens in Europa, Canada en de VS voelde 2021 aan als het juiste moment om terug te keren naar hun roots, naar de plaats waar alles begon.

Akoestische flarden en ideeën die hun weg vonden tijdens het spontaan musiceren rond de keukentafel in het ouderlijk huis, wandelingen op plaatsen waar ze sinds hun kindertijd niet meer waren geweest en het herontdekken van lokale streekproducten waarvan het hart begint te zingen.

Dat alles zit verweven in de instrumentale muziek van dit duo die heel spontaan tot stand kwam. Het creatieproces voelde aan als een reis naar plaatsen die hun nauw aan het hart liggen. Fietsen op de oude trambaan, Balegemse druppels drinken in de stokerij en paardenkeuring tijdens Houtem jaarmarkt.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

CD-voorstelling