Foto ©
Muziek
Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf – voorprogramma: toonmoment atelierwerking Het Scheldeoffensief
parkconcert
donderdag 18 augustus 2022, 20:30
Pastorietuin Erfgoedhuis, Sint-Antoniusplein 10, Moortsele
Ticketprijzen

gratis inkom

Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf – voorprogramma: toonmoment atelierwerking Het Scheldeoffensief

Cisco Herzhaft is een Franse bluesgitarist-zanger, geboren in 1947 en afkomstig uit Bordeaux. Hij speelt blues, ragtime en boogie woogie en is een specialist in slide- en fingerpickinggitaar.
Hij verbleef lang in Canada en de VS en woont momenteel in Moeskroen. Hij is vrij bekend in Frankrijk waar hij zeer veel optreedt. Hij heeft ondertussen 13 cd’s op zijn palmares en in zijn jonge jaren ging hij zelfs op tour met John Lee Hooker.
Tom De Wulf is een Gentse drummer met veel ervaring en die in diverse stijlen thuis is. De twee muzikanten zagen elkaar aan het werk in Doornik en besloten om als duo met elkaar in zee te gaan om op te treden in Belgie. En voor deze gelegenheid nodig(d)en ze zelfs een special guest uit die altijd ‘In the Mood’ is voor een portie onvervalste ouwerwetse Schelde- en Leieblues.

Toonmoment Het Scheldeoffensief om 19:30
Na hun zomertournee met het enthousiast onthaalde ‘Brutaal Frontaal’ dat hen op de podia van diverse zomerfestivals bracht, zet Het Scheldeoffensief deze week (15-18 augustus) zijn inclusieve tenten op op de Moortseelse Erfgoedsite.
Het Scheldeoffensief, in 2017 opgericht door Frank Dierens en An Van den Bergh, wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking in de regio Gent opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Met een driejarig participatieproject creëerden ze een ruimte tussen kunst en zorg, een open plek waar volop geëxperimenteerd kan worden met theater en waarvan mensen met een beperking mede-eigenaar zijn.
De atelierweek van Het Scheldeoffensief wordt op de parkconcertavond, om 19:30, afgesloten met een toonmoment in de Moortseelse pastorietuin. Wees welkom!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Cisco Herzhaft Trio, met Tom De Wulf – voorprogramma: toonmoment atelierwerking Het Scheldeoffensief