2024-2025
Humor

Coach

Arnout Van den Bossche
  donderdag 10 oktober 2024
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 26,00 standaard
€ 25,00 60+, EDC, andersval.
€ 24,00 -26, klein abo
€ 23,00 groot abo
€ 22,00 abo XL

Bestel je abonnement

Deze voorstelling is volzet.
Schrijf je hier in op de wachtlijst

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

Coach

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.
Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches
te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow Coach. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf! (Speciaal voor coaches is er een online vervolgprogramma, ter waarde van 2997 euro).

Over Arnout
Arnout Van den Bossche is een standupcomedian, bekend van zijn theatershows Burn-Out voor Beginners en De Relatiefluisteraar. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 man.
Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

www.arnoutvandenbossche.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.