Foto © 5 to 9 Producties
Humor
Cools en Zonen
Hans Cools
donderdag 23 november 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 -26, klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

Beschikbaarheid
Cools en Zonen

Hans Cools is de definitie van een WestVlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.
Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost, je geboortegewicht algemeen gekend, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.
“Hans Cools (31) is dé nieuwe rijzende naam binnen de Vlaamse comedy. (…) Met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby’s, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een WestVlaamse tongval. Een nieuw talent, al bij al weinig optredens op de teller, maar als comedian heb je het of niet. Simpel.” (VRTNWS)
Coproductie: Landelijke Gilde Oosterzele

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Cools en Zonen