Foto ©
Apero Klassiek
Duo Calvadoré
Arno Bornkamp & Jan Lust
zondag 28 mei 2023, 11:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 8,00 -26

Beschikbaarheid
Duo Calvadoré

Het ‘Duo Calvadoré’ bestaat uit de Nederlandse saxofonist Arno Bornkamp en de Vlaamse pianist Jan Lust. Zij ontmoetten elkaar tijdens de projecten van het in Brugge zetelende orkest ‘Anima Eterna’, herkenden een muzikale en artsitiek-inhoudelijke bevlogenheid bij elkaar en besloten te gaan samenwerken als duo. Het ‘Horta-project’ was de eerste vrucht van deze samenwerking.
Arno Bornkamp is een wereldvermaarde klassieke saxofonist die jaarlijks tal van concerten speelt over de hele planeet. Jan Lust is een veel gevraagde pianist in orkesten en kamermuziekensembles. Hij is leraar piano aan SAMWD Zottegem en het Filiaal Oosterzele.

Coproductie: SAMWD en CC Zoetegem

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Duo Calvadoré