Foto © Walt Disney Animation Studios
Familie
Encanto
Familiefilm
woensdag 22 februari 2023, 14:30
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 6,00 standaard

Beschikbaarheid
Encanto

‘Encanto’, van Walt Disney Animation Studios, vertelt het verhaal van de buitengewone familie Madrigal. In een levendig dorp, diep verscholen in de bergen van Colombia, bewoont de familie Madrigal een magisch huis op een wonderbaarlijke, betoverde plek – een Encanto genaamd. De magie van de Encanto heeft elk kind van de familie gezegend met een unieke gave, uiteenlopend van spier- tot geneeskracht, elk kind op één na, Mirabel. Als ze ontdekt dat de magie die de Encanto omringt in gevaar is, beseft Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar buitengewone familie is.
Een vrolijke en meeslepende nieuwe Disneyfilm die je onderdompelt in de bruisende cultuur van Latijns-Amerika. Boordevol vrolijke personages en swingende actie met een heldin die aantoont dat ‘gewoon zijn’ ook geweldig is.
Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Met

regie: Byron Howard, Jared Bush & Charise Castro Smith
productie: Walt Disney Animation Studios, USA, 2021
duur: 105 minuten
Nederlands gesproken


https://www.youtube.com/watch?v=4DLCpSMaVBc

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Encanto