Foto © (c) Michiel Devijver
OLGA / Theater
Fight Night
Ontroerend Goed
dinsdag 16 april 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 20,00 standaard
€ 19,00 60+, EDC, andersval.
€ 18,00 klein abo
€ 17,00 groot abo
€ 16,00 abo XL
€ 10,00 -26, OLGA jongerentarief

Beschikbaarheid
Fight Night

Vijf spelers. Vijf rondes. Uw stem. Eén overlevende. De inzet: uw aandacht, uw liefde, uw goedkeuring, uw lach, uw medelijden, uw zwakke plek, uw leedvermaak, uw hart, uw steun, uw oordeel. Wij helpen u beslissen met polls, stemwijzers, coalities, campagnes, debatten, exit polls, spin doctors en opiniepeilingen. Wij zorgen ervoor dat de beste niet wint.
Fight Night, gecreëerd in 2013, reisde al de hele wereld rond, van Australië over Hongkong tot Canada, van Aalst tot Zwitserland. Er waren remakes in Rusland, Kazachstan en Turkije en de Franse versie tourde door Europa. Fight Night is één van de populairste voorstellingen uit het Ontroerend Goedrepertoire en wordt voor het verkiezingsjaar 2024 in een nieuw kleedje gestoken, klaar om het publiek opnieuw een decennium te laten stemmen.
Ontroerend Goed schotelde in 2018 het Kluizepubliek al een aantal stemdilemma’s voor met Fight Night. In het licht van de nationale en lokale verkiezingen doet de voorstelling in een geüpdatete versie opnieuw Oosterzele aan. May we have your votes please!

Met

Alexander Devriendt (regie en tekst), Angelo Tijssens (tekst, spel en NL-vertaling), Aurélie Lannoy, Jonas Vermeulen, Julia Ghysels, Mil Sinaeve, Michaël Pas, Prince K. Appiah (spel), Samir Veen (stemsysteem), Nick Mattan (stemsysteem en vormgeving), Charlotte Goethals
(kostuums), Theatre Royal Plymouth (coproductie)
Met dank aan The Border Project, VierNulVier, Richard Jordan Productions
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Stad Gent


https://vimeo.com/927050182

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Fight Night