Foto ©
OLGA / Theater
I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVESONG
Anke Verschueren
zaterdag 2 maart 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL
€ 10,00 -26, OLGA jongerentarief

Beschikbaarheid
I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVESONG

Anke Verschueren werd al veertien keer verliefd in haar 28-jarige bestaan, waarvan twaalf keer op een man en twee keer op een vrouw, met wisselend succes. Al die liefdeservaringen samen leidden tot bijzondere inzichten en tot waar Anke nu staat: op het podium met haar eerste solovoorstelling.
I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVE SONG is een poëtische DJ-performance. Aan de hand van liefdesliedjesteksten uit alle tijden probeert woordkunstenaar en zangeres Anke te achterhalen wat verliefdheid eigenlijk is en waarom het voor haar al zo lang een synoniem voor onmogelijkheid is. Samen met haar loopstation legt ze de popmuziek hartstochtelijk op de rooster. We kwelen mee met de radio en denken dat we het over de zoete liefde hebben, maar eigenlijk bezingen we gevaarlijke obsessies.
Everything I do, I do it for you. Echt àlles,

Met

Anke Verschueren (tekst en spel), Jens Paeyeneers (muzikale coaching), Daan Borloo (dramaturgische begeleiding)


https://youtu.be/U_KjKwFFlYE

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

I’M NOT GONNA WRITE YOU A LOVESONG