Foto © lfdg kluize A5 N
Te gast
In Love
Les Folles de Gand & showballet The Stardancers
zondag 19 februari 2023, 14:30
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 22,50 standaard
Reserveren via zangernico@telenet.be of 0475 68 02 57

In Love

“Na het grote succes van vorig jaar organiseert Nico op zondagnamiddag 19 februari ‘23 terug een spetterende travestieshow met de alom gekende groep Les Folles de Gand in GC De Kluize in Oosterzele.
Samen met hun 8-koppig showballet: ‘The Stardancers’, brengen ze de productie: “Les Folles de Gand … in Love”, dit naar aanleiding van de Valentijn week.
Miss Michelle belooft het publiek opnieuw te verrassen met heel veel humor en perfecte imitaties van binnen- en buitenlandse artiesten waarin klasse, dans en glitterkostuums centraal staan.

Het wordt beslist een supergezellige en zorgeloze namiddag, want dit is een show voor alle leeftijden en 100% ambiance verzekerd!!
Er is voor iedereen een kleine verrassing voorzien.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

In Love