Danny De Lobelle
Foto © Danny De Lobelle
Gratis / Theater op locatie / Workshop
Inclusief theateratelier BRUUT (voor iedereen vanaf 12 jaar)
Het Scheldeoffensief
zaterdag 18 juni 2022, 14:00
Seizoen 2021-2022
Ticketprijzen

GRATIS, reserveren kan telefonisch (09 363 83 30) en via e-mail (reservaties@oosterzele.be)

Inclusief theateratelier BRUUT (voor iedereen vanaf 12 jaar)

Wat is spelen… Ben ik een mens? Kan ik vliegen? Ben ik ziek of stinkend rijk? Drink ik bloed of ben ik een ding? Kom ik van een andere planeet? Het kan allemaal.
BRUUT is het inclusief theateratelier van Het Scheldeoffensief, Cultuurcentrum De Fabriek en GC De Kluize waarbij mensen met en zonder beperking in groep acteren. Samen met theatermakers Frank Dierens en Jitse Huysmans ga je op zoek naar wat spelen voor jou kan zijn.

Theaterervaring of techniek is niet vereist, wel veel goesting om theater te maken in een inclusieve context! Laat het vervoer geen drempel zijn voor deelname. Wij schakelen vervoersvrijwilligers in op vraag.

Waar & wanneer: woe 2/3, do 3/3 en vrij 4/3: GC De Kluize – 10 uur tot 16 uur, zaterdag 12/3: CC De Fabriek – 10 uur tot 12.30 uur, zaterdag 23/4: CC De Fabriek – 10 uur tot 12.30 uur, zaterdag 21/5: GC De Kluize – 14 uur tot 16.30 uur, zaterdag 18/6: GC De Kluize – 14 uur tot 16.30 uur

Locaties: GC De Kluize (Sportstraat 3, 9860 Oosterzele) & CC De Fabriek (Fabrieksstraat 19 in Sint-Lievens-Houtem)

Toonmoment: Parkconcertavond pastorietuin Moortsele – augustus 2022

Met

Dit project is een samenwerking met CC De Fabriek, Sint-Lievens-Houtem. Ook in Merelbeke biedt Het Scheldeoffensief inclusieve theaterateliers aan in het kader van het theaterproject Brut à l'Air.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Inclusief theateratelier BRUUT (voor iedereen vanaf 12 jaar)