Foto © Dreamteampics
Muziek
Isabelle à la Française
Isabelle A
vrijdag 9 februari 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 21,00 standaard
€ 20,00 60+, EDC, andersval.
€ 19,00 -26, klein abo
€ 18,00 groot abo
€ 17,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Isabelle à la Française

35 jaar nadat haar eerste single verscheen, in 1987, heeft Isabelle A vanzelfsprekend geen enkele vorm van introductie meer nodig. Mede dankzij haar monsterhit ‘Hé, Lekker Beest’ kan zij zonder discussie een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap worden genoemd.
Toch blijft zij, als alle groten, erin slagen om ons te verrassen. Zo wisten slechts weinigen dat Isabelle opgroeide met Franstalige muziek, waarvoor zij altijd een bijzondere liefde is blijven koesteren. Deze liefde kwam voor het brede publiek pas duidelijk tot uiting na een meer dan gesmaakte passage in het vtmprogramma Liefde Voor Muziek in 2017, waar Isabelle het prachtige ‘Dormir en Cuillère’ bracht, een vertaling van ‘Lepeltjesgewijs’ van Bart Peeters.
Vorig jaar trakteerde ze de luisteraars van radiozender Joe wekelijks op een franstalige song in het ochtendprogramma ‘Sven & Anke’. Onder meer een fantastische versie van ‘Le Vent Nous Portera’ van Noir Desir en een verbluffende vertaling van ‘Onderweg’, de hit van Abel, passeerden er de revue. Hoog tijd was het kortom dat Isabelle haar fans ook in de zalen in het Frans zou toezingen. ‘Une Belle Histoire’? Zeker weten, temeer iedereen de kans krijgt om er deel van uit te maken: mis je afspraak met deze geschiedenis niet!

Coproductie: Femma Oosterzele

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Isabelle à la Française