Foto © frederik imbo
Nieuw / Te gast
Ja of JA? De strategie van het geluk
Frederik Imbo
donderdag 1 juni 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

Deelnemen kost 10 euro. Een drankje en een knabbeltje na de voorstelling zijn inbegrepen.
Verspreid deze mail zeker onder je netwerk! Want iedereen is welkom!

Beschikbaarheid
Ja of JA? De strategie van het geluk

Een interactieve voorstelling die ‘een portie vitamines voor de geest’ biedt.

Ga voor een ‘JA’!

Is jouw glas altijd halfvol of halfleeg? Zeg je vaak ‘ja’ op dingen of kijk je liever de kat uit de boom? Hoe jij in het leven staat, bepaalt voor een stuk jouw geluk. En hoe gelukkiger je bent, hoe creatiever je bent en hoe hechter je relaties. Makes sense?
En nu komt het goede nieuws: je kan geluk sturen. Enige voorwaarde: jij zit aan het stuur. Jij neemt zelf het heft in handen door ‘JA, ik wil’ te zeggen tegen het leven. Ja, met een langgerekte A van Aanvaarding van de realiteit. Dat is de eerste stap. Om dat punt te bereiken, gaan we bouwen aan je veerkracht.
Want af en toe sputtert het leven tegen: je krijgt plots je ontslag, je partner laat je in de steek, je hond sterft … Iedereen reageert anders op zo’n situatie. Mopperen, zeuren, passiviteit … Mensen met veel veerkracht … veren recht. Zij vatten de koe bij de horens en proberen de situatie om te buigen in iets positiefs.
Klaar om te investeren in een positieve mindset? Let’s practice!

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Ja of JA? De strategie van het geluk