Foto ©
Familiefilm
Knor
Familiefilm 5+
woensdag 14 februari 2024, 14:30
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 06,00 standaard

Beschikbaarheid
Knor

De negenjarige Babs woont in een typisch Nederlands dijkdorpje met haar verveelde papa en haar overtuigd vegetarische mama. Ze krijgt van opa Tuitjes, die net uit de VS is teruggekeerd, het biggetje Knor cadeau, tegen de zin van haar mama en papa. Babs is volledig weg van Knor, maar hij moet wel z’n puppydiploma behalen, wil hij bij het gezin blijven.
De Vlaamse stemmencast is om vingers, duimen en poten bij af te likken, met o.a. Maaike Cafmeyer, Titus De Voogt, Barbara Sarafian, Jelle De Beule en Jan Bijvoet. Dat wordt knorren van het lachen!

Coproductie: Proveg Oosterzele

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Knor