Foto © Thierry Van Vreckem
Muziek
Les Stratiers de la Chanson
Guido Belcanto en Roland
donderdag 7 maart 2024, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 25,00 standaard
€ 24,00 60+, EDC, andersval.
€ 23,00 -26, klein abo
€ 22,00 groot abo
€ 21,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Les Stratiers de la Chanson

Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande Folk en Blues artiest is, dan zal het antwoord unaniem luiden: ROLAND.
Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande zanger van het Levenslied is, dan is het antwoord klaar en duidelijk: GUIDO BELCANTO. Beide artiesten zijn op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong….
‘Soort zoekt soort’ zegt ROLAND, het kon dus niet anders dan dat de twee heren elkander op een dag zouden tegenkomen, het stond in de sterren geschreven.
Bij een eerste gesprek tussen de twee over het repertoire dat ze willen spelen, kwam er na een kwartier tijd al een tiental songs tevoorschijn die ze beiden in het hart dragen. Oude cowboyliedjes van Rambling Jack Elliot, de smartlappen van de Zangeres zonder Naam, de blues van Ferre Grignard….liedjes in het Vlaams, Engels, Frans en zelfs Spaans. De liederenschat en kennis van het oude repertoire die de twee stratiers bezitten, is vrijwel onmetelijk. Voeg daaraan toe het rijke, gevarieerde, sublieme gitaarspel van Roland en de mooie doorleefde stem van Guido en je hebt een gouden combinatie.
Een niet te missen muzikale hoogmis.

Met

Guido Belcanto (zang en gitaar), Roland Van Campenhout (gitaar), Ad Cominotto (accordeon en piano), Jasper Hautekiet (contrabas), Jeroen Stevens (drums)

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Les Stratiers de la Chanson