Foto ©
Parkconcert
Parkconcert
Chantal Acda & Gaetan Vandewoude
donderdag 10 augustus 2023, 20:30
Pastorietuin Erfgoedhuis, Sint-Antoniusplein 10, Moortsele
Nieuw
Ticketprijzen

Gratis toegang
Geen reservatie nodig

Parkconcert

Betreed de fascinerende wereld van muzikale poëzie tijdens dit duo-concert van Chantal Acda & Gaëtan Vandewoude. De twee bundelen hun krachten voor deze gelegenheid en nemen je mee op een muzikale reis door Chantal’s albums van de afgelopen jaren.
Chantal Acda, de Nederlands-Belgische meesteres van de melancholie, staat bekend om haar heldere en breekbare stem. Ze heeft niet alleen indruk gemaakt met haar solowerk, maar werkte ook samen met een scala aan getalenteerde muzikanten, waaronder Nils Frahm, Bill Frisell, Peter Broderick, …
Gaëtan Vandewoude richtte in 2009 de band Isbells op, waarmee hij al snel een stevige reputatie verwierf in de muziekscene. Het zelfgetitelde debuutalbum van de band werd zeer goed ontvangen en creëerde een solide basis voor hun verdere succes. Met inmiddels vier warm ontvangen albums op hun naam, blijft Isbells een baken van creativiteit en melodie.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Parkconcert