Foto © nick helderman
Parkconcert
Parkconcert
Remy Van Kesteren
zondag 13 augustus 2023, 11:00
Pastorietuin Erfgoedhuis, Sint-Antoniusplein 10, Moortsele
Nieuw
Ticketprijzen

Gratis toegang
Geen reservatie nodig

Parkconcert

Remy van Kesteren groeide in recordtempo uit tot een gevestigde naam op alle klassieke concertpodia, maar besloot toch een andere koers te varen. Zijn liefde voor het klassieke repertoire blijft daarbij het vertrekpunt, maar de harpist maakt nu ook popmuziek, geïnspireerd door de popfestivals en liveconcerten in clubs die hij bijwoonde.
In 2019 bracht van Kesteren zijn eerste album Shadows uit, geproduceerd door de Britse producer, songwriter en DJ Fink. Daarna volgden diverse eigen releases, waaronder de Home Studio Sessions met covers van onder andere Radiohead en Rosalía. De reis die van Kesteren voor zichzelf en zijn publiek uitstippelt is eigentijds, uitdagend en avontuurlijk. In zijn muziek hoor je invloeden uit de pop, rock, post minimal en jazz. Risico’s gaat hij zelden uit de weg.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Parkconcert