Foto ©
Gastvoorstelling
Pinokkio
een voorstelling door leerlingen muziek, woord en dans van de 4de graad
zaterdag 11 maart 2023, 15:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Nieuw
Beschikbaarheid
Pinokkio

SAMWD Zottegem stelt voor: Pinokkio, naar de beroemde klassieker van Carlo Collodi. Pinokkio, geboren uit een stuk hout en de beitel van zijn vader Geppetto, wil graag een echte jongen zijn. En dat kan, als hij ongelooflijk braaf is. Maar braaf zijn is moeilijk. Is het leven niet bedoeld om plezier te maken en in zeven sloten tegelijk te lopen? Groot worden is verwarrend en dan is er ook nog die neus, die groeit als hij een leugentje vertelt …

Een voorstelling met muziek, woord en dans door de leerlingen van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans Zottegem en het Filiaal Oosterzele.

Met

€ 10,00 standaard
€ 7,00 -18
Gratis voor leerkrachten en leerlingen van SAMWD die niet deelnemen. Opgelet: wél reserveren.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Pinokkio