Foto © Bart Grietens
Circus / Familie
Plock!
Grensgeval
zondag 28 januari 2024, 14:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 12,00 standaard
€ 06,00 -26

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Plock!

Beeldend circus-geluidstheater voor iedereen vanaf 4 jaar.
Camiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel.
Plock! is beeldend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, dansende verf en een acrobatische schilder. Een voorstelling voor iedereen die wel eens buiten de lijntjes zou willen kleuren.

Coproductie: CyRCuS. De parade is hier! www.erfgoedviersprong.be/cyrcus/

Met

Hanne Vandersteene & Mahlu Mertens (concept/regie/spel), Camiel Corneille of Axel Guérin of Jakob Lohmann (acrobatie), Stijn Dickel [Aifoon] (geluidsconcept), Mieke Versyp (dramaturgie), Jeroen Doise & Saul Mombaerts (lichtontwerp), Sofie Rosseel (kostuums), Koen Demeyere (decor)
Met de steun van De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Via Zuid, Aifoon
Mogelijk gemaakt door De Grote Post, Dommelhof, Circuscentrum, De Kopergietery, De Kriekelaar


https://www.youtube.com/watch?v=HbZCnkk-reM

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Plock!