Foto ©
Muziek
Promenadeconcert
Pojedu & Con Animo
vrijdag 21 oktober 2022, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 15,00 standaard
€ 07,00 kind tot en met 12 jaar

De online ticketverkoop is stopgezet. Er zijn nog tickets beschikbaar aan de avondkassa.

Promenadeconcert

Con Animo nodigt jullie graag uit voor haar herfstconcert op 21 of 22 oktober. Dit jaar een samenwerking met Pojedu, een koor uit Melle. Een concert in de sfeer van Night of the Proms. Niet te missen!

Wij nodigen u graag uit vanaf 19 uur voor een gratis aperitief in de foyer van GC De Kluize. Om 20 uur verwelkomen we u voor de start van ons concert.

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Promenadeconcert