Foto © Guy Kokken
Cabaret
Queens
Wim Claeys
zaterdag 1 april 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 16,00 standaard
€ 15,00 60+, EDC, andersval.
€ 14,00 -26, klein abo
€ 13,00 groot abo
€ 12,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
Queens

Hoe gaat het er aan toe onder het dak van een alleenstaande papa met 4 opgroeiende dochters? Eén dak met daaronder vier Queens en één koning? Of is de koning de nar? Een koning op accordeon, een nar in zijn verhalen, een sloef als het erop aankomt. Een vader die probeert te begrijpen, te steunen en te sturen maar door zijn dochters resoluut op zijn plaats wordt gezet. Soms op de troon, meestal ernaast.
Queens is een grappige show vol pogingen om het goed te doen. Gespeeld, gezongen en verteld door Wim Claeys in zijn gekende stijl: joviaal, meeslepend, onnozel en bij wijlen ontroerend.
Over de dagelijkse, grappige, maar ook liefdevolle strijd om tieners op te voeden !
Pat Donnez van Berg en Dal op Klara schreef dit: “Wat een performance, een absoluut natuurtalent. Overweldigend. Grappig, ongecomplexeerd, pretentieloos en toch slim.
En bij tijd & wijlen ontroerend. Bovendien kan Wim een stukje spelen. Knap geregisseerd.
Tranen met tuiten. Van het lachen of het huilen, of allebei. Ei zo na laatste trein gemist. Had het er voor over. Originele en levensechte premisse: nowadays papa met vier opgroeiende dochters. Hoe hij ze tot leven wekt is echt bijzonder. Hilarisch somtijds. En met grote liefde.”

Coproductie: Femma Oosterzele

Met

tekst & muziek : Wim Claeys
regie : Walter Janssens
techniek : Alain Ongenaet


https://www.youtube.com/watch?v=hoi9CnsCtfk

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Queens