Filip Naudts
Foto © GILI
Try-out
Prolong vzw organiseert benefiet
GILI – Raar, hè?!
vrijdag 15 september 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Gastvoorstelling
Ticketprijzen

€ 20,00 standaard

Beschikbaarheid
Prolong vzw organiseert benefiet

Deze ticketverkoop is ten voordele van Prolong vzw, een lotgenotenvereniging voor mensen met longkanker of longvlieskanker en hun naasten. Dankzij uw deelname en bijdrage willen ze blijvend initiatieven kunnen organiseren voor hun lotgenoten en naasten. Elke bijdrage kan gestort worden op BE04 7340 6507 9531 – PROLONG VZW – Cederdreef 7 – 9230 Wetteren, met vermelding ‘Benefiet 2023’.

In de namiddag vanaf 15u organiseert Prolong vzw een wandeling met drie mogelijke routes (2,5 km, 5 km en 10 km). Inschrijven kan rechtstreeks via dit formulier

De voorstelling start stipt om 20 uur.

Een comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,… maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen.
De negende zaalshow van Gili, ‘Raar, hè?!’, gaat een speciale worden. Want na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van televisie en dat terwijl zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”

‘Raar, hè?!’, Gili’s favoriete magie en heerlijkste bedrog, voor drie generaties, van 16 tot 96.

Over Gili
Gili zijn passie voor magie begon in zijn kinderjaren met een goocheldoos. Daarna maakte hij naam door drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup te worden. Zijn status van enige goochelaar-comedian van Vlaanderen was een feit. Na een reeks zaalshows, verdiepte Gili zich vanaf 2009 in het mentalisme. Dat is: zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn show ‘Iedereen Paranormaal’ uit 2009 was een bom en vervolgens kreeg hij zijn eigen televisieprogramma op vrt, één: ‘ONmogelijk’.
Opeens kende heel Vlaanderen hem. Later volgden nog de shows ‘CTRL’ en ‘Charlatan’ en tourde hij in Frankrijk, met reeksen in Parijs en Avignon.

De pers over Gili
“Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (…) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies.” (Nieuwsblad)
“Twee uur amusement, geen minuut verveeld.” (Krant van West-Vlaanderen)
“Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek.” (WTV Focus)

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Prolong vzw organiseert benefiet