Foto © Lorenzo Vicencio
Familie / Muziek
Sinterklaasconcert
De Peatles
zondag 27 november 2022, 14:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2022-2023
Ticketprijzen

€ 15,00 standaard
€ 10,00 -26

Beschikbaarheid
Sinterklaasconcert

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten zich een jaar lang te laten amuseren met muziekinstrumenten. En zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende roetgeveegde pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.
Dit energiek en schoorsteenklauterend zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met 70 minuten muziek én acteerwerk van de bovenste plank.
Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten), op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld.
Laat je jongste gasten, inclusief jezelf, genieten van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar ook de Sint zo gek van is!

Voor iedereen vanaf 3 jaar.

Coproductie: OCMW Oosterzele

Met

zang: Bart Foubert
zang en gitaar: Vik Noens
gitaar: Tim Toegaert
bas: Kristof Ramos
toetsen: Mátyás Blanckaert
drums: Jens Roelandt


https://www.youtube.com/watch?v=5VfS0kfxqGA

https://www.youtube.com/watch?v=-EKyX0FZAv0

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

Sinterklaasconcert