2024-2025
Muziek Try-out

Tango van de lage landen

Ensemble Astor, Frank Vaganée en Eva De Roovere
  vrijdag 20 september 2024
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 20,00 standaard
€ 19,00 60+, EDC, andersval.
€ 18,00 -26, klein abo
€ 17,00 groot abo
€ 16,00 abo XL

Bestel je abonnement

Koop je tickets

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

Tango van de lage landen

Een broodje kapsalon. Chocola met zout en karamel.
Verrassende combinaties leveren vaak de interessantste smaken op.
Bij muziek is dat net zo.
Ensemble Astor en Eva De Roovere serveren Nederlandstalige songs van eigen bodem op Argentijnse wijze, door saxofonist Frank Vaganée (Brussels Jazz Orchestra) afgekruid met een vleugje jazz. Zo wordt Mia (Gorki) een pittige tango en De eerste sneeuw (Jan De Wilde) een zoete milonga.
De muzikanten van Astor zijn hiermee niet aan hun proefstuk toe.
Eerder brachten ze met Patrick Riguelle tangoversies van Jacques Brels repertoire. In het tangomilieu zijn ze al meer dan 20 jaar een vaste waarde.

www.astor.be

Met

Eva De Roovere (zang)
Frank Vaganée (saxofoon & dwarsfluit)
Stijn Bettens (bandoneon & accordeon)
Onan Van de Weyer (gitaren)
Marijn Goossens (piano)
Christophe Devisscher (contrabas)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.