2024-2025
Theater

Thanks for being here

Ontroerend Goed
  zaterdag 8 maart 2025
om 20:00
  theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Tickets

€ 20,00 standaard
€ 19,00 60+, EDC, andersval.
€ 18,00 -26, klein abo
€ 17,00 groot abo
€ 16,00 abo XL

Bestel je abonnement

Koop je tickets

Heb je interesse in 4 voorstellingen of meer per persoon?

Dan word je vanzelf abonnee. Wees er als eerste bij en maak gebruik van de voorkoopperiode tussen 31 mei en 11 juni.

Hoe kan je tussen 31 mei en 11 juni tickets bestellen? Via e-mail, telefonisch (09 363 83 30) of aan onze balie (Sportstraat 3, 1ste verdieping). Je kunt hierbij gebruik maken van ons handige bestelformulier. Op 12 juni start de online & losse ticketverkoop. Vanaf dan kan je ook online een abonnement bestellen.

Thanks for being here

Thanks for Being Here is een ode aan het publiek. Een gedeeld moment, vol verschillende verwachtingen, verschillende standpunten, verschillende levens. Een voorstelling over kijken en bekeken worden.

In dit spel van perspectieven wisselt Ontroerend Goed de rollen van publiek en performers meer dan eens om. Hoe belangrijk is een gedeeld standpunt voor een collectieve ervaring? In Thanks for Being Here vieren we de (on)mogelijkheid van een gedeeld perspectief. Dus merci om hier te zijn.

Theaterperformancegroep Ontroerend Goed (Gent, BE) maakt al meer dan 20 jaar werk dat verankerd is in het hieren-nu, dat het publiek niet alleen uitnodigt om te kijken naar, maar ook deel uit te maken van de voorstelling. Na Funeral (2022) is Thanks for Being Here hun tweede voorstelling waarin het leven wordt gevierd.

Pers

Radicaal hoopvol – De Morgen ⭐⭐⭐⭐

Een zoet cadeautje, elke avond op maat gemaakt voor de toeschouwer. Je kunt haast niet anders dan het glimlachend in ontvangst nemen. – NRC ⭐⭐⭐⭐

Met

Alexander Devriendt (regie)
Charlotte De Bruyne, Karolien De Bleser, Patricia Kargbo & Leonore Spee (spel)
Fauve Ryckebusch (kostuums)
Anne Meffert (regie-assistent)
Elias Beaudouin, Nick De Keyser & Matthias Tuinstra (techniek)
Scott Jun (scenografie en licht)
Maxime Lahousse & Vidiots (audiovisueel advies)
Anne Meffert, Leonore Spee & David Sanders (geluidsmontage)
Jitske Vandenbussche (productieleiding)
Lynn Van den Bergh (productie-assistent)
Ontroerend Goed (productie)
Per Podium (coproductie)
In samenwerking met NTGent. Met de steun van Vlaamse Gemeenschap & stad Gent, de Tax Shelter van de Belgische federale overheid & uFund

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.