Foto ©
Muziek / Theater
The Broken Circle Breakdown
AUFOND PRODUCTIES – Roel Vanderstukken en Lize Feryn
vrijdag 22 december 2023, 20:00
theaterzaal De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele
Seizoen 2023-2024
Ticketprijzen

€ 26,00 standaard
€ 25,00 60+, EDC, andersval.
€ 24,00 -26, klein abo
€ 23,00 groot abo
€ 22,00 abo XL

Beschikbaarheid
 Deze voorstelling is volzet. Schrijf je hier in op de wachtlijst
The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown wás al een fantastisch theaterstuk, waar een minstens even fantastische verfilmingvan werd gemaakt. Maar het grote publiek kent -zoals meestal- vooral dat laatste.
AuFond Producties stelt voor: de oerversie van The Broken Circle Breakdown, het muziektheaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels met twee kleppers van formaat in de cast: Lize Feryn en Roel Vanderstukken, live begeleid door een vierkoppige bluegrassband.
The Broken Circle Breakdown, het straffe verhaal van Alabama en Monroe. Wat doet ge wanneer ge het kostbaarste uit uw leven kwijtspeelt? Wordt ge kwaad? Wordt ge depressief? Of loopt ge weg? Weg van uw verdriet. Waarnaartoe, dat maakt niet uit, maar weg. Weg. Weg. Weg. Eindeloos weg.
Alabama (Lize Feryn) en Monroe (Roel Vanderstukken) ontdekken wat rouwen doet met ne mens in dit intense verhaal.
Een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood.

Met

Roel Vanderstukken & Lize Feryn (spel),
The Sons of Navarone: Guido Bos (contrabas, zang), Thierry Schoysman (banjo, mandoline, zang), Bert Van Bortel (gitaar, mandoline, zang), Dirk Fonteyn (viool, zang)
Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels (tekst), Manu Jacobs (regie), AuFond Producties (productie)


https://youtu.be/iln2AoDfxPA

Op de hoogte blijven van wat er leeft in De Kluize? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Toestemming Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)


GC De Kluize gebruikt de door jou ingegeven informatie om je op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten via e-mail. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door in een nieuwbrief op de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken of door contact met ons op te nemen via info@gcdekluize.be. Je hebt ten allen tijde het recht om uw gegevens in te kijken, te wijzigen of te wissen. Dat kan op eenvoudig verzoek via mail naar info@gcdekluize.be. Ons privacybeleid en hoe wij omgaan met jouw gegevens kunt u nalezen op gcdekluize.be/privacyverklaring. Wij maken gebruik van Mailchimp als platform om onze nieuwsbrieven mee te versturen. Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief erken je dat je gegevens verwerkt zullen worden door MailChimp. Meer info over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

The Broken Circle Breakdown